Η νέα Δ.Ε. της Δ.Κ.Μ.

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2024 14:10

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας συγκρότησε τη νέα Διοικούσα Επιτροπή της, στην οποία συμμετέχουν ο Νικόλαος Παπαγεωργίου ως πρόεδρος, η Παναγιώτα Μπίσκα ως Α’ αντιπρόεδρος, ο Αχιλλέας Κέλλας ως Β’ αντιπρόεδρος, η Σταυρούλα Τσιτσιφλή ως γραμματέας, ο Ιωάννης Μίχος ως αν. γραμματέας και η Ευταξία Γκερλιώτου ως ταμίας.

Επιπλέον, ως μέλη συμμετέχουν και οι Γερογιάννης Βασίλειος, Γκάντζιος Αθανάσιος, Γκουντάρας Ιωάννης, Καμηλαράκη Μαίρη, Καφανέλης Κυριάκος, Κόκκαλης Αθανάσιος, Λύτρας Ιωάννης, Μαρκατάς Ιωάννης, Μπαλατσούκας Ελευθέριος, Μπαταβάνης Απόστολος, Μπίτης Αθανάσιος, Νάρης Αστέριος, Παληός Χρήστος, Τσιώνας Βασίλειος και Χύτας Δημήτριος.
Παράλληλα, συγκροτήθηκε σε σώμα και η Γραμματεία Νέων Μηχανικών της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κατόπιν σχετικής συνεδρίασης. Συντονιστής ορίστηκε ο Μπούτλας Αλέξανδρος και στη σύνθεσή της συμμετέχουν ως μέλη οι κ. Βαρνάς Νικόλαος, Μάνος Ανδρόνικος, Μάνος Γεώργιος, Νασιόπουλος Ευάγγελος και Πατσιούρας Νικόλαος.
Σημειώνεται ότι τόσο η Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας όσο και η Γραμματεία Νέων Μηχανικών έχουν άμεσα αναλάβει καθήκοντα, ενώ τα νέα στελέχη και μέλη εξέφρασαν τη δέσμευσή τους να εργαστούν για μια ισχυρή, πρωτοπόρα και σύγχρονη παράταξη που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους Έλληνες μηχανικούς και να προωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντά τους και να συμβάλει θετικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τεχνικού κλάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass