«Η Δημοκρατία επιβάλλει την πρόταση δυσπιστίας»

ΔΗΛΩΝΕΙ Η Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2024 15:21

Την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει η βουλευτής Ε. Λιακούλη με δήλωσή της στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «...Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, καταιγιστικές αποκαλύψεις των ΜΜΕ αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκε και ‘’μονταζιέρα’’, για να αλλοιωθούν οι συνομιλίες του μοιραίου σταθμάρχη με μηχανοδηγούς στη Λάρισα το βράδυ της τραγωδίας, ώστε να ‘’υποστηριχθεί’’ περαιτέρω το κυβερνητικό αφήγημα ‘’περί ανθρώπινου λάθους’’.

Πλέον ‘’ντρέπεται και η ντροπή’’, αφού ακόμη και τώρα, η κυβέρνηση εξακολουθεί να προσπαθεί να υποβαθμίσει και να συγκαλύψει την όλη υπόθεση, χειραγωγώντας την κοινή γνώμη και ‘’θολώνοντας τα νερά’’, όπου και όπως μπορεί, με ‘’μαφιόζικες’’ πρακτικές.
Ωστόσο, σχεδόν 1,5 εκατομμύρια υπογραφές Ελλήνων και Ελληνίδων, όπως και το ΠΑΣΟΚ με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, δηλώνουν ευθαρσώς και προς όλους τους αποδέκτες: ‘’Φτάνει ως εδώ με τη συγκάλυψη! Φτάνει, ως εδώ με τις προσβολές στους 57 νεκρούς των Τεμπών και τις οικογένειές τους! Φτάνει ως εδώ, με τις κυβερνητικές προσβολές στη Δημοκρατία, στο Κράτος Δικαίου και τους Θεσμούς!’’.
Γιατί η συγκεκριμένη κυβέρνηση εξάντλησε κάθε όριο δημοκρατικής υπομονής και η πολιτική της επιβίωση αφορά μόνο την ίδια, ουδόλως όμως την κοινωνία που -όχι άδικα- ‘’κοχλάζει’’...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass