Κοινοβουλευτικό ατόπημα η πρόταση δυσπιστίας

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 15:11

Με αφορμή τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά, κατά της Κυβέρνησης της ΝΔ, ο βουλευτής Χρήστος Καπετάνος σε δήλωσή του τονίζει:

«Η χώρα μας την πενταετία της ΝΔ ως κυβέρνηση έχει από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη. Και μπορεί να διαφωνεί πολιτικά κάποιος από την αντιπολίτευση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, για τα απογευματινά χειρουργεία, για τον εξοπλισμό της πατρίδας μας.
Όμως το να καταθέτει η αριστερή αντιπολίτευση, πρόταση δυσπιστίας αναφέροντας ότι η κυβέρνηση συγκάλυψε την τραγωδία των Τεμπών, αποτελεί ηθικό κοινοβουλευτικό ατόπημα, ψελλίζοντας εκλογές. Ματαιοπονούν.
Ως πολίτης, πρωτίστως δεν μπορώ να δεχτώ μαθήματα περισσότερης ή λιγότερης ανθρώπινης ευαισθησίας, από κάποιους βουλευτές των κομμάτων της αριστεράς, που έριξαν τη χώρα στα βράχια. Ούτε μπορώ να δεχτώ εγώ και μια ολόκληρη Παράταξη να ακούγονται βαριές και ανυπόστατες εκφράσεις, προκειμένου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να διαγωνίζονται για τη 2η θέση στις ευρωεκλογές.
Η συζήτηση αυτή της Βουλής θα μείνει ως υπόδειγμα πολιτικής εκμετάλλευσης μιας εθνικής τραγωδίας από την πλευρά της Αριστεράς. Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει μπροστά. Στη διχόνοια που σπέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ο λαός έχει ήδη αποφασίσει να τους γυρίσει την πλάτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass