Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 9:11

Εκλογές Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής διοργανώνει η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 12.30 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44.

Η Γενική Συνέλευση για την τοποθέτηση των υποψηφίων και την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ.

 

Συνέλευση αντιπροσώπων σωματείων
του ΕΚΛΓενική Συνέλευση αντιπροσώπων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μεθαύριο Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 9.30 το πρωί, στην ισόγεια αίθουσα του ΕΚΝΛ «Τάκης Τσιόγκας».
Οι αντιπρόσωποι που εξέλεξαν τα σωματεία θα αποτιμήσουν τη δράση του ΕΚΝΛ τη χρονιά που πέρασε και θα καθορίσουν το νέο διεκδικητικό πλαίσιο . Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
Διοικητικός απολογισμός 2023 - Πρόγραμμα Δράσης 2024. Οικονομικός Απολογισμός 2023. Οικονομικός Προϋπολογισμός 2024. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής. Ομιλίες, ψηφίσματα, ψηφοφορίες για έγκριση ψηφισμάτων, διοικητικού απολογισμού, οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κύπρου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας εξέδωσε απόφαση που αφορά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο τη Λάρισας και ειδικότερα προβλέπει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Κύπρου και στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Νεοφύτου έως τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, μεθαύριο Κυριακή 31 Μαρτίου, κατά τις ώρες 08:00-15:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης ιστού κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

 

Εκδήλωση για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας, οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, εκπαίδευση και ποιότητα ζωής στην ψηφιακή εποχή».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, με ομιλητές τον δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων και πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Διαταραχής και Εθισμού στο Διαδίκτυο, και την κ. Βίκυ Φλέσσα, δημοσιογράφο, κλασική φιλόλογο.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας «Parenthesis», η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας. Τη χορωδία διευθύνουν η κ. Ελένη Πρίτσα και ο κ. Μιχάλης Ζαχαρτζής.

 

Συνέλευση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων
Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί μεθαύριο Κυριακή 31 Μαρτίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων, με θέματα συζήτησης τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του τετραμήνου από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 και τον προϋπολογισμό 2024.
Η Συνέλευση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου στις 10.30 π.μ.

 

Καταχώρηση αδειών λαϊκών αγορών στο Ο.Π.Σ.Α.Α.
Από τον Δήμο Λαρισαίων (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων) ανακοινώθηκε ότι οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών έχουν την υποχρέωση καταχώρισης των αδειών τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοιχτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024. Η καταχώρηση των αδειών γίνεται ηλεκτρονικά, με τη χρήση κωδικών TAXIS στην ηλεκτρονική διεύθυνση: openmarket.mindev.gov.gr.

 

Ακολουθίες Χαιρετισμών στον Αγ. Νικόλαο

Και σήμερα, όπως κάθε Παρασκευή σε όλη την περίοδο της Αγίας και Μ. Τεσσαρακοστής, θα τελούνται τέσσερις (4) Ακολουθίες Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Α’ Ακολουθία από 16:00 έως 17:15, η Β’ Ακολουθία από 17:30 έως 18:45, η Γ’ Ακολουθία από 19:30 έως 20:45 και η Δ’ Ακολουθία από 21:30 έως 22:45, για όλους τους εργαζόμενους και τους νέους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass