Προσλήψεις στον Δήμο Λαρισαίων

Για 84 άτομα - Ποιες είναι οι θέσεις - Αιτήσεις ως 8 Μαΐου

Δημοσίευση: 01 Απρ 2024 16:57

Προσλήψεις προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Λαρισαίων (με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου), συνολικά ογδόντα τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.


Οι προσλήψεις αφορούν στην κάλυψη θέσεων στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και στην Διεύθυνση Αμαξοστασίου των εξής ειδικοτήτων: ΔΕ Οδηγών.
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων, ΔΕ Λιπαντών– Πλυντών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Οχημάτων, ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών – Οξυγονοκολλητών,
ΔΕ Εργαλειομηχανών Τόρνου, ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων.
Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Σύμφωνα με ανακοίνωση «Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222 – Λάρισα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης και Προσωπικού – Τμήμα Διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Τουρλακίδου Γ. και κ. Βαρβαρέσου Ζ. (τηλ. επικοινωνίας: 2413500297 – 2413500341).
β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, Δήμος Λαρισαίων, στο τμήμα Υποστήριξης και Πρωτοκόλλου του Δήμου Λαρισαίων (οδός Ίωνος Δραγούμη αρ.1, 1ος όροφος, Τ.Κ. 41222 - Λάρισα) απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης και Προσωπικού - Τμήμα Διαδικασιών Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Λαρισαίων.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ΠΙΝΑΚΑ Β. Απαιτούμενα Προσόντα (ανά κωδικό θέσης). Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει».
Η προθεσμία υποβολής ξεκίνησε από τις 29/03/2024 και λήγει τη Δευτέρα 08/04/2024.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021» και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, έχει γίνει στον χώρο ανακοινώσεων του δημαρχείου Λάρισας και στο διαδικτυακό τόπο αυτού www.larissa.gov.gr
Επιπλέον, έχει να αναρτηθεί και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass