Στη Λάρισα αύριο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας

*ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 14:01

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο Τετάρτη ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στις 7:00 μ.μ., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, σε εκδήλωση που έχει θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους».

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 4 Απριλίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί τα παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), όπου θα συνομιλήσει με εκπροσώπους των αγροτών. Στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου. Στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, στο Δημαρχείο.
Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος από τις κομματικές οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ, απευθύνθηκε κάλεσμα προς τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές και τη νεολαία της περιοχής, τα σωματεία και τους άλλους φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση, η οποία «γίνεται 7 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, με τον λαό της περιοχής να συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά προβλήματα που αφορούν την αποζημίωση, την αποκατάσταση, αλλά και την προστασία του από νέες πλημμύρες».
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα μέλη του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ Αλέξης Ζορμπάς και Γιάννης Παντελίδης, «οι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία της περιοχής μας μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο από τους σχεδιασμούς που εξυφαίνουν κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι, διαβλέποντας νέες ευκαιρίες για κερδοφόρα δράση πάνω στα πλημμυρισμένα χωράφια, με πρόσχημα την «αποκατάσταση» και την «πρόληψη» από μελλοντικές καταστροφές. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων με κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών και την πραγματική προστασία του λαού. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και την ανατροπή του σχεδιασμού της Κυβέρνησης και της Ε.Ε., που δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τις αιτίες των συνεχιζόμενων καταστροφών στη Θεσσαλία και που θα συνεχίσει να υπονομεύει τη λαϊκή περιουσία και την ίδια τη ζωή του λαού. Η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, στους δρόμους της διεκδίκησης, η ενίσχυσή του στις κάλπες των ευρωεκλογών μπορεί να συμβάλουν, ώστε να δοθεί με καλύτερους όρους αυτός ο αγώνας, για να δοθεί οριστική απάντηση στο δίλημμα: Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass