«Δεν αποκαθιστά τις βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο ο ΔΕΔΔΗΕ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 14:41

Σε ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θ. Σκυλακάκη, προχώρησε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, σε σχέση «με τη μη αποκατάσταση των εκατοντάδων βλαβών του αρδευτικού δικτύου», που, όπως υποστηρίζει, «θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη φετινή αγροτική παραγωγή, εξαιτίας της αδυναμίας του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας, λόγω της υποστελέχωσης και έλλειψης εξοπλισμού του».

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι: «Μείζον πρόβλημα πλέον συνιστά, σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων, η ελλιπής στελέχωση του τοπικού υποκαταστήματος του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, όπως και η έλλειψη σημαντικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, με αποτέλεσμα οι ανεκτέλεστες βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες των θεομηνιών του Σεπτεμβρίου, να υπερβαίνουν τις 300, θέτοντας σε κίνδυνο πολλές καλλιέργειες».
Κατόπιν τούτων και «προκειμένου να μη χαθεί η παραγωγή ούτε ενός καλλιεργήσιμου στρέμματος από τη λειψυδρία, εξαιτίας των δικών της αβελτηριών και παραλείψεων», η Ευαγγελία Λιακούλη ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό: «Πώς σκοπεύει να αναπληρώσει, άμεσα, τα κενά του υποκαταστήματος του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας σε στελέχη και με ποιο χρονοδιάγραμμα; Αν προτίθεται να αποσπάσει, έστω και για ορισμένο χρονικό διάστημα, εργατοτεχνίτες και στελέχη από άλλα υποκαταστήματα του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθούν ΑΜΕΣΑ οι βλάβες στα δίκτυα, οι οποίες μετρούν ήδη πάνω από επτά μήνες και καταδεικνύουν και αυτές με τη σειρά τους την απόσταση που χωρίζει τις «εξαγγελίες» της Κυβέρνησης για «ανασυγκρότηση» της Θεσσαλίας από την υλοποίησή τους!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass