Ξεκινά το συνέδριο της ΝΔ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2024 9:21

Επετειακό, συνεπώς και πανηγυρικό χαρακτήρα, έχει το 15ο Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ, που ξεκινά σήμερα Παρασκευή, στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς φέτος η παράταξη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, 1974-2024.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος αναμένεται να στείλει εκ νέου μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει των ευρωεκλογών και όσων πολεμούν (και εκ των έσω) την κυβέρνηση, ζητώντας από τη βάση τη μέγιστη συσπείρωση. Ως προς το παρασκήνιο, οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής έχουν αποφασίσει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που απευθύνει η «γαλάζια» παράταξη, δεν δείχνουν, όμως, καμία ζέση να εκφωνήσουν ομιλία, επιλέγοντας να παραμείνουν σιωπηλοί. Στην Αθήνα θα βρεθούν πολλές δεκάδες Λαρισαίοι, στελέχη του κόμματος, οι οποίοι είτε ως σύνεδροι (29) είτε ως παρατηρητές θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Και επειδή Συνέδριο χωρίς εκλογές δεν έχει ενδιαφέρον, φωτιά αναμένεται να «πάρουν» τα πόδια των υποψήφιων ευρωβουλευτών (και των συνεργατών τους), οι οποίοι θα επιδοθούν σε προεκλογικό αγώνα με διαδοχικές επαφές με τη γαλάζια βάση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass