Νέα ενωτική κομμουνιστική οργάνωση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2024 13:40

Το σχέδιο θέσεων για την ιδρυτική συνδιάσκεψη μίας νέας, ενωτικής κομμουνιστικής οργάνωσης παρουσιάστηκε χθες στη Λάρισα, σε  εκδήλωση που διοργάνωσαν μέλη της πρωτοβουλίας (Αριστερή Ανασύνθεση, Κομμ. Σχέδιο και Ανένταχτοι), ανοίγοντας παράλληλα τη συζήτηση γύρω από την «ενωτική προσπάθεια συσπείρωσης της ανατρεπτικής αριστεράς».

Τις θέσεις παρουσίασαν τα μέλη της πρωτοβουλίας Χρήστος Τουλιάτος και Δημήτρης Παπαδόπουλος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μια πορεία που ετοιμάζουμε καιρό φτάνει σε έναν πρώτο σημαντικό σταθμό της. Έναν ενδιάμεσο σταθμό, σε μία ευρύτερη πορεία για την ανασυγκρότηση και την ανασύνθεση της κομμουνιστικής προοπτικής».
Ο κ. Τουλιάτος σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως σε αυτήν την περίοδο των πολλών διασπάσεων και της κρίσης του λαϊκού κινήματος «είμαστε μια νέα ενωτική προσπάθεια στον χώρο της κομμουνιστικής αριστεράς, για μια κίνηση ενωτικής συσπείρωσης της ανατρεπτικής αριστεράς. Μια προσπάθεια να ενωθούν δυνάμεις πρώτα απ’ όλα στους αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής επίθεσης που βιώνουμε όλοι στα δικαιώματά μας». Η εκδήλωση, που έγινε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», ήταν ενταγμένη στην παρουσίαση των θέσεων σε κεντρικές πόλεις σε όλη τη χώρα, ενόψει και της συνδιάσκεψης στις 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass