Απάντηση στη «Γαλάζια Πατρίδα»

Ενημερωτική εσπερίδα χθες για τα ελληνοτουρκικά στον Μύλο του Παππά από την «Καλλίπολιν»

Δημοσίευση: 08 Απρ 2024 17:43

Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μέσα από το πρίσμα του διεθνούς δικαίου. Η ελληνική απάντηση στη Γαλάζια Πατρίδα» διοργάνωσε χθες η «Καλλίπολιν» στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά.


Στην ημερίδα που ήταν ανοιχτή στο κοινό μίλησε ο υποναύαρχος (εα) και αναλυτής Αμυνας και Ασφάλειας Δημήτρης Τσαϊλάς και ο διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Δικαίου Νικόλαος Παούνης, ενώ χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ηρακλής Γερογιώκας.
Ο κ. Παούνης ανέλυσε το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Χάγη για την επίλυση των διμερών διαφορών. Ποια είναι η διαδικασία των οριοθετήσεων και ποια η παγιωμένη διαφορά μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ο κ. Τσαϊλάς μίλησε για τα ελληνοτουρκικά επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου, αλλά και για να συνομιλήσουμε με τον κόσμο του «Καλλίπολιν» και για να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεται «Γαλάζια πατρίδα» από μέρους της Τουρκίας. Ο κ. Γερογιώκας τόνισε ότι είναι από τα θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τον Δήμο όσο και τη Λάρισα πόλη που μαθαίνει και ότι υπάρχει η πρόθεση παρόμοιες εκδηλώσεις να ενταχθούν στη Λάρισα πόλη που μαθαίνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass