H «InDONNAtión» στα γενέθλια του «Make A Wish»

*ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ *ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 3:56

Στην Αθήνα, για να συμμετάσχει στον εορτασμό των 44ων γενεθλίων μίας από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις στον κόσμο, θα βρεθεί το γυναικείο φωνητικό σύνολο «InDONNAtión» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Τη Δευτέρα 29 Απριλίου η «InDONNAtión» θα γιορτάσει τα γενέθλια του «Make A Wish» («Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»), που δραστηριοποιείται για περισσότερο από 25 χρόνια στη χώρα μας, κάνοντας τα όνειρα πραγματικότητα παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το πολυβραβευμένο γυναικείο χορωδιακό σύνολο με τον μαέστρο της, Δημήτρη Κτιστάκη, θα συμμετάσχει στην ημέρα γενεθλίων του φιλανθρωπικού οργανισμού, γενέθλια που γιορτάζονται με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο σε όλον τον κόσμο.

Επιπροσθέτως, η χορωδία θα συμμετάσχει στην ηχογράφηση του έργου «Διχόνοια» του Γιάννη Σαμπροβαλάκη σε στούντιο της Εθνικής Λυρικής σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Η 29η Απριλίου -η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής- είναι ημερομηνία ορόσημο για το «Make A Wish» παγκοσμίως και η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης ευχής, του Chris, που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα. Ο Chris αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού. Η μέρα αυτή, κάθε χρόνο, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο. Ο καθιερωμένος ετήσιος περίπατο, «Walk for Wishes 2024», θα πραγματοποιηθεί και στη Λάρισα, με ώρα συγκέντρωσης στις 8.15 μ.μ.
Οι περίπατοι θα είναι βραδινοί και θα φωτιστεί ο ελληνικός ουρανός, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του «Make A Wish» με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες θα οδηγήσουν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Με τους συμβολικούς αυτούς περίπατους θα τιμηθούν τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και η μνήμη εκείνων που φώτισαν τον δρόμο μας.
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass