Αναλύοντας ρόλους και ταμπού...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΨΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 15:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Ι.Ψ.Α., στον «Μύλο του Παππά», με θέμα «Γυναίκα-Μητέρα-Οικογένεια», κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε προβολή της ταινίας «Little miss sunshine» και ακολούθησαν ομιλίες από την ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια, πρόεδρο του ΙΨΑ κ. Αθηνά Χατζούλη και τον ψυχίατρο κ. Δημήτρη Καραμανάβη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του ΙΨΑ, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη: Λευκοθέα Βαϊτση, Πασχαλίνα Κόσιβα, Σοφία Κύρμπα, Ελένη Σδούγκα και Μαρία Τσούκα.
Στο πλαίσιό της, χαιρετισμό απηύθυνε η Σοφία Κύρμπα, η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία του Συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Το όραμα του Συλλόγου Φίλων του ΙΨΑ είναι να αναδείξει τη δύναμη που έχει η κοινότητα με τις συλλογικές δράσεις, να στηρίζει τα θέματα ψυχικής υγείας, να ευαισθητοποιήσει και να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη».
Οι ομιλίες και η συζήτηση που αναπτύχθηκε εστίασε στους ρόλους της γυναίκας αλλά και στα ταμπού γενικότερα στην κοινωνία μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass