Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 8:16

Διακοπές νερού στο κέντρο της Λάρισας
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώθηκε ότι σήμερα Πέμπτη για το χρονικό διάστημα από 9:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις οδούς Κουμουνδούρου (από Ανθίμου Γαζή έως Παπαναστασίου), Περραιβού, Ανθίμου Γαζή (από Αθανασίου Διάκου έως Κουμουνδούρου η αριστερή πλευρά) και για το χρονικό διάστημα από 9:00 έως 12:00 στην οδό Ιλάρχου Σαρίμβεη (από Σκιάθου έως Λάτσιου Ιωάννη).

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σεφέρη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Σεφέρη για την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών προβλέπει απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Σύμφωνα με την απόφαση διακόπτεται σήμερα η κυκλοφορία στην οδό Σεφέρη και στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Γούναρη έως τη συμβολή της με την οδό Νικηταρά κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν και ενδεικτικά μέσω των οδών Γούναρη, Αιόλου και Νικηταρά.

 

Αιτήσεις για τη λαϊκή αγορά στο Συκούριο
Αίτηση για τη συμμετοχή τους στη λαϊκή αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου για τη Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι/-ες πωλητές/-τριες λαϊκών αγορών. Η  υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, τις εργάσιμες ώρες, στο πρώην δημοτικό κατάστημα Ε.Π. Νέσσωνος στο Συκούριο.
Απαραίτητα δικαιολογητικά μία αίτηση και φωτοαντίγραφα αστυνομικής ταυτότητας και άδειας λαϊκής σε ισχύ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στην υπάλληλο του Δήμου Τεμπών στην Ε.Π. Νέσσωνος Φουσίκα Αντιγόνη.
Τηλ.: 2495-350.505. E-mail: tk-sykoyrioy@dimostempon.gr.

 

Νέος κύκλος εργαστηρίων

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για γονείς ανακοίνωσε για μία ακόμα χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα Σχολές Γονέων στον Δήμο Λαρισαίων. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενδυνάμωση των γονέων και η ενίσχυσή τους με τις κατάλληλες δεξιότητες, ώστε να αλληλεπιδρούν με τα παιδιά τους με αυθεντικότητα, ενσυναίσθηση και αποδοχή.
Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή και ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/-η μπορεί να συμμετέχει σε μία ή περισσότερες συναντήσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2024
- 8 Μαΐου:  «Ποιος είμαι/Ποια είμαι;», Διονυσία Τριπολίτου, M.Sc κοινωνιολόγος-σύμβουλος Med εκπαιδεύτρια ενηλίκων.
- 16 Μαΐου: «Καλλιεργώντας την αυτοεκτίμηση των παιδιών», Αθηνά Ράσσιου, ψυχολόγος, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας.
- 23 Μαΐου: «Εφηβεία και Γονεϊκός Ρόλος: Αλλαγές, επικοινωνία και όρια», Χρήστος Πιτσίλκας, κοινωνιολόγος, Med εκπαιδευτής ενηλίκων και επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης - ΟΚΑΝΑ, συντονιστής ομάδων πρωτογενούς πρόληψης (εφήβων, εκπαιδευτικών, γονέων κ.ά.).
- 11 Ιουνίου: «Όρια στην παιδική παντοδυναμία», Κική Τσιάτα, κοινωνιολόγος, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ, Κλεονίκη Τσιούγκου, ψυχολόγος MSc - ψυχοθεραπεύτρια, Δήμος Λαρισαίων.
Τόπος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πρεβέντη (πάροδος Φιλελλήνων 3) .
Οι αιτήσεις συμμετοχής στα εργαστήρια γίνονται ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται για 7η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με δομές και υπηρεσίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης της πόλης: Διεύθυνση Παιδείας Δ. Λαρισαίων, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», Κέντρο Πρόληψης Ν. Λάρισας «Ορφέας», Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Ν. Λάρισας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων Παράρτημα Ν. Λάρισας και Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος - Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας.
Τον συντονισμό έχει το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας.
Πληροφορίες Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-13:00, Τηλ.: 2410-680.249, 2410-680.250.
E-mail: learning-city@larissa.gov.gr.
Fb: https://www.facebook.com/learninglarissa2016.

 

Εκδήλωση για την εκτέλεση 65 πατριωτών στους Αγ. Αναργύρους

Ο Δήμος Κιλελέρ και οι Τοπικές Κοινότητες Αγίων Αναργύρων και Χάλκης διοργανώνουν εκδήλωση για την 80ή Επέτειο από την εκτέλεση των 65 πατριωτών από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στους Αγίους Αναργύρους.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται επιμνημόσυνη δέηση μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Μεσοράχης, τρισάγιο, κατάθεση στεφάνων στις 10:30 στο μνημείο των πεσόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass