Οδηγούν στα τυφλά

* Κατεστραμμένη η οδική σήμανση στην Π.Ε.Ο. Λάρισας - Φαρσάλων

Δημοσίευση: 28 Απρ 2024 13:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Πινακίδες οδικής σήμανσης μπορεί να υπάρχουν πολλές στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Π.Ε.Ο. Λάρισας - Φαρσάλων, ωστόσο μερικές φορές χρειάζεται οι οδηγοί να «μαντέψουν» τι υποδεικνύουν. Αν, μάλιστα, κάποιος που δε γνωρίζει τον δρόμο διέρχεται για πρώτη φορά από αυτόν, τότε η οδήγηση γίνεται αρκετά δύσκολη, όταν ο οδηγός προσπαθεί να κινηθεί με βάση τη σήμανση των πινακίδων.


Ο λόγος γίνεται για μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται ήδη επιβαρυμένη, εξαιτίας της παλαιότητας του οδικού δικτύου και της κακής κατάστασής του.
Δίπλα στις καινούριες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας που είναι τοποθετημένες στα πλευρικά τμήματα της Π.Ε.Ο. Λάρισας - Φαρσάλων υπάρχουν και πολλές σε πολύ κακή κατάσταση που δε λειτουργούν προς όφελος των οδηγών.
Πινακίδες φθαρμένες, κατεστραμμένες, πεσμένες στο έδαφος από καιρικά φαινόμενα και τροχαία ατυχήματα, στραμμένες προς διαφορετική κατεύθυνση, που δε βοηθούν τους οδηγούς, μουτζουρωμένες και αλλοιωμένες με μπογιές και καλυμμένες μερικώς με αυτοκόλλητα, συνθέτουν το παζλ με αυτές που στέκουν ολοκαίνουριες κατά μήκος του οδοστρώματος.
Ως εκ τούτου, είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα μια διαλογή μεταξύ αυτών των πινακίδων που πρέπει να μείνουν και να αντικατασταθούν, και αυτών που πρέπει να ξηλωθούν από τα σημεία που βρίσκονται, για την ασφάλεια των οδηγών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass