Τρεις θεσσαλικές υποψηφιότητες στη «Νέα Αριστερά»

*Στο ευρωψηφοδέλτιο

Δημοσίευση: 28 Απρ 2024 13:51

«Η ψήφος των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να είναι το σήμα για την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Να ηττηθούν η κυβέρνηση και η συμβιβασμένη και βολική για την κυβέρνηση αντιπολίτευση. Να ανοίξει ο δρόμος για την ανασυγκρότηση και ανασύνθεση του αριστερού και ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Να βγει ενισχυμένη και δυνατή η Αριστερά» τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε συμβολικά στην πλατεία Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ).

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς απαρτίζεται με ανθρώπους που προέρχονται από κάθε σημείο της χώρας και τον απόδημο ελληνισμό. Με τρεις υποψηφιότητες εκπροσωπείται η Θεσσαλία και συγκεκριμένα, μεταξύ των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών και ευρωβουλευτριών της Νέας Αριστεράς, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η Ζωή Ακριβούλη, οικονομολόγος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο Νικήτας Μυλόπουλος, καθηγητής Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδατικών Πόρων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και η Κατερίνα Φλώρου, υποψήφια διδακτόρισσα και εργαζόμενη με «μπλοκάκι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass