«Πλημμύρισε» αγάπη το Δίκτυο «Κανείς Μόνος»

* Μεγάλη η ανταπόκριση χθες στο πασχαλινό παζάρι στη ΛΑΦ * Για την ενίσχυση συσσιτίων * Ευαγγελία Λιακούλη: Ο άνθρωπος η διαχρονική απάντηση σε κάθε ερώτηση

Δημοσίευση: 28 Απρ 2024 14:51

«Πλημμύρισε» από την αγάπη Λαρισαίων, με διάθεση προσφοράς, η Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Δικτύου «Κανείς Μόνος» και στο μεγάλο παζάρι αγάπης, για το οποίο συνεργάστηκαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η 1η Στρατιά, η Συντεχνία Αρτοποιών, το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας - Ομάδα Παραμυθιού Συλλόγου Καρκινοπαθών του Εργαστηρίου Ζωής, το Παράρτημα Λάρισας του Ε.Ε.Σ., καθώς και των επιχειρήσεων Φυτωρίου – Ανθοπωλείου «Καλούσης», αλλά και των καταστημάτων «Δρακωτός» και «Καραμανώλης» που συνέδραμαν την όλη προσπάθεια με τις ευγενικές χορηγίες τους.

Η καταστόλιστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας φιλοξένησε πασχαλινό παζάρι με δώρα, αρτοποιήματα και ανοιξιάτικα λουλούδια και τα έσοδα θα διατεθούν στα πασχαλινά συσσίτια του Ι.Ν. Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, για τη σίτιση και την ενίσχυση του πασχαλινού τραπεζιού απόρων και ανήμπορων πολιτών του Ν. Λάρισας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ιδρύτρια του δικτύου και βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Όλες οι δράσεις του Δικτύου «Κανείς Μόνος» είναι από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Και στηρίζονται στο ειλικρινές, μόνιμο και πηγαίο ενδιαφέρον των κοινωνικά ευαίσθητων, ενεργών Λαρισαίων πολιτών, για τον αναγκεμένο συνάνθρωπό τους. Οι παρεμβάσεις του Δικτύου μας δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη μαγική σύζευξη του πλεονάσματος αγάπης με τη σκληρή προσπάθεια και τον αγώνα, αλλά και τη βαθιά πίστη πως μια ζωή αξιοπρέπειας για όλους και για όλες είναι κεντρικός και αδιαπραγμάτευτος σκοπός. Για όλους εμάς, οι ανήμποροι συμπολίτες μας, οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας, οι συμπολίτες μας που διψούν για πραγματική ζωή, δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Όσοι πάλι δε βρισκόμαστε σε δυσχερή κατάσταση, έχουμε χρέος να πιστεύουμε, να ελπίζουμε, να αγωνιζόμαστε και κυρίως να αγαπάμε έμπρακτα.
Και αυτή η αγάπη δεν είναι αναγκαίο να είναι υλική.
Μπορείς να την εκφράσεις με χίλιους τρόπους… ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας, μαγειρεύοντας.
Με λίγα λόγια, να γίνεις εθελοντής στην πόλη σου, δυναμώνοντας με τη φωνή σου τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή για όλους και για όλες. Όλες αυτές οι δράσεις βοηθούν δραστικά στο να συμπληρώσουμε τα ελλείμματα προσοχής και ενδιαφέροντος από την πλευρά της επίσημης Πολιτείας. Ενωμένοι, αγαπημένοι, και όλοι μαζί, κάνουμε τη Λάρισα δυνατή και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο και καμία μόνη. Ανοίγουμε αγκαλιές, ζεσταίνουμε καρδιές, χτίζουμε σχέσεις. Πάνω απ’ όλα, ο τόπος μας και οι άνθρωποί μας…».
Για τη σημασία της εκδήλωσης μίλησαν και ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Δημ. Κωνσταντάκος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θ. Μαμάκος και ο πρόεδρος του ΔΣΛ κ. Τ. Τσάτσαρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass