KKE: Να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2013 21:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:07

Με αφορμή τη στάση βουλευτή Λάρισας αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την  εθνική επέτειο το Γραφείο Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Καταγγέλλουμε την προκλητική και απαράδεκτη στάση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να καλέσει τη Χ.Α. στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Αυτό το ναζιστικό μόρφωμα που δέρνει και δολοφονεί ανήμπορους μετανάστες, που λειτουργεί σαν παρακρατική εγκληματική οργάνωση προσπαθώντας να τρομοκρατήσει το λαό με μπράβους της νύχτας, δεν έχει καμιά θέση ανάμεσά μας.

Δε μπορεί η δράση των φασιστών να νομιμοποιείται με το πρόσχημα της δήθεν κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι υμνητές του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, πρέπει να απομονώνονται, να συναντούν τη λαϊκή αποδοκιμασία και όχι να καλούνται από αιρετούς εκπροσώπους σε εκδηλώσεις.

Οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι δεν έχουν καμιά δικαιολογία, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επικαλούνται διάφορα πρωτόκολλα και διατάξεις. Αισθάνονται καλά σήμερα, ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους, αφού λάβανε από το ναζιστικό μόρφωμα  τα «συγχαρήκια» για την καλή διοργάνωση των παρελάσεων;

Οφείλουν άμεσα να ορθώσουν το ανάστημά τους, να αντιταχθούν! Να πάρουν αποφάσεις στα συμβούλιά τους και να αποφασίσουν να μην ξανακαλεστούν οι εκφραστές του ναζισμού σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Ας μην επικαλούνται την ελεύθερη έκφραση ιδεών ή δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες, κλείνοντας τα μάτια σ’ αυτές τις συμμορίες που μπαίνουν στα νοσοκομεία και απαιτούν να πεταχτούν έξω οι μετανάστες, που θέλουν να απαγορέψουν να τους δίνουμε αίμα όταν χρειάζονται, που απειλούν αυτούς που προσλαμβάνουν σε δουλειές πεινασμένους αλλοδαπούς. Δεν μπορεί να κλείνουμε τα μάτια στο ρατσισμό που εκφράζεται όχι μόνο ιδεολογικά, αλλά με μαχαιρώματα και δολοφονίες.

Καμιά ανοχή σ’ αυτούς που θέλουν άλλα σχολεία για τα παιδιά των Ελλήνων εργατών και άλλα για τους μετανάστες.  Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς, τους συλλόγους να καταδικάσουν τη δράση της Χ.Α., να τους απομονώσουν. Ανοιχτό μέτωπο απέναντι στο ναζισμό και το ρατσισμό. Να είναι παντού ανεπιθύμητοι. Όπου εμφανίζονται να αναγκάζονται να φεύγουν απ’ τη μαζική λαϊκή κατακραυγή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass