ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμήθηκαν οι Θεσσαλοί υγειονομικοί

Δημοσίευση: 27 Απρ 2013 23:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:55
Οι πεσόντες Θεσσαλοί υγειονομικοί, κατά τη διάρκεια των πολέμων, τιμήθηκαν χθες, στο μνημείο τους, στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου, Λάρισας, που στήθηκε από τον αείμνηστο αρχίατρο Δημήτριο Παλιούρα, παρουσία των αρχών της Λάρισας και κοινού. Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και χορό ιερέων και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από τους περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστό, επιτελάρχη 1ης Στρατιάς υποστράτηγο Αντ. Βιτετζάκη, διοικητή ΕΚΑΕ ταξίαρχο Στάμο εκ μέρους του ΑΤΑ, δήμαρχο Λαρισαίων Κων. Τζανακούλη, αστυνομικό διευθυντή Λάρισας Παν. Ντζιοβάρα, πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Αποστ. Βερέμη, εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ηλ. Φλούδα συνταγματάρχη ε. α., πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κ. Γιαννακόπουλο, πρόεδρο περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Λάρισας κ. Αθαν. Παπαδημητρίου.
Επίσης, παρέστησαν στην εκδήλωση ο αναπληρωτής διευθυντής του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, που διοργανώνει κάθε χρόνο την τελετή, αρχίατρος Αχιλλέας Καρδούλας, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας πυραγός Αχιλλέας Τσιφούτης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ι. Μακρυγιάννης, συγγενείς των πεσόντων, το προσωπικό του 404 ΓΣΝ, αξιωματικοί όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και κάτοικοι της περιοχής. Η τελετή έκλισε με σιγή ενός λεπτού και τον εθνικό ύμνο. Τιμές απέδωσαν τμήμα στρατιωτών και η μουσική της 1ης Στρατιάς.
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass