Καταδίωξη τα ξημερώματα για κάνναβη

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2013 0:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:04

Τρία άτομα, δύο 21χρονοι κι ένας 23χρονος, συνελήφθησαν χθές το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και κατασχέθηκαν πάνω από είκοσι γραμμάρια κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.565 ευρώ. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο οδόστρωμα δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 18,6 γραμμαρίων. Οι ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των εβδομήντα πέντε ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο 21χρονοι θα αγόραζαν τις παραπάνω ποσότητες κάνναβης από τον 23χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των πενήντα 50 ευρώ. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 23χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν: Νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους 0,9 γραμμαρίων, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.490 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη 35χρονος με μοτοποδήλατο, ο οποίος αντιστάθηκε γρονθοκοπώντας αστυνομικό, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, και κατηγορείται  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απείθεια κι αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, αντιλήφθηκε την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο και προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του. Κατά τη σύλληψή του ο 35χρονος αντιστάθηκε και προσπάθησε να απωθήσει έναν από τους αστυνομικούς, γρονθοκοπώντας τον. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 5,4 γραμμαρίων, η οποία όπως εξακριβώθηκε προοριζόταν για εμπορία και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass