ΑΡΧΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Λαμπρές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αχίλλιο

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10
Με πανηγυρικό εσπερινό και τους Χαιρετισμούς του Αγίου Αχιλλίου που τελέστηκαν χθες, από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, στον ιερό ναό του πολιούχου Λάρισας, άρχισαν οι λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αχίλλιο.
Σήμερα Τρίτη στις 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, και στις 10.30 μ.μ. ιερά κατανυκτική αγρυπνία προς τιμή του πολιούχου Αγίου Αχιλλίου του Μυροβλύτου, στην οποία θα ψάλλει σύσσωμος ο Θεσσαλικός Βυζαντινός Χορός. Αύριο Τετάρτη στις 7 π.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και εν συνεχεία στις 10.40 π. μ η λιτάνευση της ιεράς εικόνος και των χαριτόβρυτων λειψάνων του Αγίου Αχιλλίου στην Κεντρική πλατεία. Δέηση και αρτοκλασία των εορταζόντων Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και Ομοσπονδίας (ΟΕΒΕ). Το απόγευμα στις 8 θα τελεσθούν μεθέορτος αρχιερατικός εσπερινός, τα κτητορικά, το ύψωμα του αγίου και εν συνεχεία η ιερά παράκληση του Αγίου Αχιλλίου, του Μυροβλύτου και Θαυματουργού.
ΔΕΞΙΩΣΗ
Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων (ΟΕΒΕ), θα παραθέσουν την καθιερωμένη δεξίωση στο Επιμελητήριο Λάρισας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, θα ληφθούν αύριο περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, ως ακολούθως: Απαγορεύεται η διέλευση και στάθμευση κάθε είδους οχήματος, στις παρακάτω οδούς, από 06:00 της 15-05-2013 και μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων: Πολυκάρπου, Μανωλάκη [από γέφυρα Αλκαζάρ μέχρι Κεντρική Πλατεία], Βενιζέλου [από τη διασταύρωσή της με την οδό Φιλελλήνων μέχρι τη γέφυρα Αλκαζάρ]. Αλ. Παπαναστασίου [από τη διασταύρωσή της με την οδό I. Δραγούμη μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Κύπρου]. Κύπρου [από τη διασταύρωσή της με την οδό Σκαρλάτου Σούτσου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου]. Μεγ. Αλεξάνδρου [από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Κούμα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.
Η ΑΣΤΙΚΗ
Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αύριο Τετάρτη, εορτή του Αγίου Αχιλλίου πολιούχου της Λάρισας, θα ισχύσουν τα δρομολόγια Κυριακών για όλες τις γραμμές (πόλεως & χωριών).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass