Συγκροτούνται Συμβούλια Αρχιτεκτονικής σε Λάρισα και Τρίκαλα

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 23:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21

Συγκροτήθηκαν με απόφαση της Γ.Γ. Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22,  του Ν. 4030/11τα προβλεπόμενα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων (Π.Ε.) Λάρισας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

I.        ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (Σ.Α.) Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ με έδρα την Λάρισα το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Την κα Σαράφη Ελένη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό με Δ΄ βαθμό υπάλληλο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού  Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας ως πρόεδρο, με αναπληρώτρια την κα Αναστασία Παπαδοπούλου , Αρχιτέκτονα Μηχανικό με   Ε΄ βαθμό υπάλληλο στην ίδια Υπηρεσία.

2. Τον κ. Αδαμάκη Κωνσταντίνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Μανωλίδη Κωνσταντίνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τον κ. Αμμανίτη Κωνσταντίνο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό εκπρόσωπο του ΤΕΕ ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κα Λύτρα Βικτωρία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

4. Την κα Παυλίδου Δέσποινα, Αρχιτέκτονα Μηχ/κό εκπρόσωπο του ΤΕΕ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Κανέλλο Νέστορα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η κα Χατζηγεωργιάδου Χαρίκλεια,  διοικητικός υπάλληλος με  Δ΄ βαθμό, υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας  Α.Δ.Θ.Στ.Ε., με αναπληρωτή τον  κ. Βασίλειο Γιακουβή , διοικητικό υπάλληλο με Δ΄ βαθμό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας της Α.Δ.Θ.Στ.Ε.

Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου θα πραγματοποιούνται στα Γραφεία της ΔΙΠΕΧΩΣΧ Θεσσαλίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, οδός Σωκράτους 111 στη Λάρισα, όπου και θα διαβιβάζονται οι αρχιτεκτονικοί φάκελοι.

 

II. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (Σ.Α.) Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ με έδρα τα Τρίκαλα, το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Την κα Μπακώση Γεωργία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό με Δ΄ βαθμό  ως πρόεδρο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αναπληρώτρια την κα Μπουρνάζου Ευγενία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό με Ε΄ βαθμό  υπάλληλο στην ίδια Υπηρεσία.

2. Τον κ. Αδαμάκη Κωνσταντίνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Μανωλίδη Κωνσταντίνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

3. Την κα Πετροπούλου Αθανασία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό εκπρόσωπο του ΤΕΕ ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κα Χαβαλέ Μαρριέτα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

4. Τον κ. Αμμανίτη Κωνσταντίνο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό εκπρόσωπο του ΤΕΕ ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κα Χαβαλέ Σταυρούλα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο κ. Βασιλάκος Φώτης,  διοικητικός υπάλληλος με  Δ΄ βαθμό, με αναπληρώτρια την κα Κλουτσοτήρα Φωτεινή, διοικητική υπαλληλο με  ΣΤ΄  βαθμό, υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου θα πραγματοποιούνται στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Β. Τσιτσάνη 31,  στα Τρίκαλα, όπου και θα διαβιβάζονται οι αρχιτεκτονικοί φάκελοι.

Η θητεία των μελών των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής είναι διετής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass