Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Προτείνει κοινή ομοσπονδία συνταξιούχων της ΤΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:26
 Την ενοποίηση των τριών ομοσπονδιών συνταξιούχων, που υπάρχουν στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, για καλύτερη στήριξη των συνταξιούχων της Τ. Α., προτείνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΠΟΣΚΥ), που έγινε χθες στη Λάρισα, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστού. Επίσης, η συνέλευση αποφάσισε την αλλαγή του ονόματος της ομοσπονδίας από Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΠΟΣΚΥ),σε Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Υπαλλήλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΣΥΤΑ), ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτή και οι συνταξιούχοι υπάλληλοι των δήμων. Για την ενοποίηση, προτείνει να γίνει νέα ομοσπονδία, που να συμπεριλαμβάνει και την ΠΟΣ ΟΤΑ και την ΠΕΣ ΟΤΑ, μια και οι επιδιώξεις όλων, είναι κοινές. Για τον λόγο αυτό, θα υποβάλει πρόταση και στις άλλες ομοσπονδίες για αναδημιουργία εξ αρχής, μιας ομοσπονδίας συνταξιούχων, με νέο καταστατικό και νέες εκλογές για διοίκηση. Ακόμα, η συνέλευση αποφάσισε να στηρίξουν τα μέλη την εφημερίδα τους, τη «Συνταξιοδοτική».
Κατά την έναρξη χαιρέτισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Περικλής Χατζόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε για την παραχώρηση της αίθουσας και καλωσόρισε τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό. Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε: «Ξέρω πολύ καλά τον ρόλο που διαδραματίσατε στην Ελλάδα. Είχατε μια πολυσχιδή δραστηριότητα και προσφορά. Ο κοινοτικός υπάλληλος εκείνης της εποχής ήταν πολυεργαλείο, κρατούσε τη συνοχή της κοινωνίας, τότε που οργανωνόταν και το κράτος. Ευχαριστούμε για τη προσφορά σας. Αυτό που λείπει στη χώρα μας είναι ένας μηχανισμός, που είναι ικανός να δίνει λύσεις, στα δίκαια «θέλω» και να αίρει τις αδικίες, που έγιναν...». Τέλος χαιρέτισε κι ο κ. Κων. Αρσενόπουλος πρόεδρος του συλλόγου της Λάρισας.
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass