Πρόληψη και καταπολέμηση της βίας στο σπίτι

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2013 15:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:28

 

Το Γυμνάσιο Αγιάς και ο Τομέας Ισότητας του Δήμου Αγιάς  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  «Πρόληψη και καταπολέμηση της βίας στο σπίτι», την Πέμπτη  30 Μάιου στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Αγιάς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις εξής ομιλίες:  «Τι προκαλεί στα παιδιά η έκθεσή τους σε περιστατικά βίας στο σπίτι;»: Επιπτώσεις στην επίδοση στο σχολείο, συναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, συνέπειες σε μελλοντικές σχέσεις.  Εισηγήτρια: Χρύσα Γκαϊνταρτζή, ψυχολόγος στο Γυμνάσιο Αγιάς, Δράση 6: Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης. Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

«Η βία κατά των γυναικών»: Ορισμός, μορφές βίας, ενδοοικογενειακή βία, τρόποι αντιμετώπισης, υπηρεσίες Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Λάρισας.  Εισηγήτρια – προσκεκλημένη ομιλήτρια: Φανή Μουστάκα,  ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Λάρισας, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass