Υπονοούμενα Χρ. Κέλλα στην Κρανιά για τη ρατσιστική βία

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2013 20:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:28

Την Κρανιά Ελασσόνας επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Λάρισας Χρ. Κέλλας, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, περιόδευσε στην αγορά της Κρανιάς και εν συνεχεία επισκέφθηκε την πλατεία όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

  Οι συντάξεις ΟΓΑ και αποστράτων, η οικονομία αλλά και τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στο τραπέζι της συζήτησης.

  Ο κ. Κέλλας σημείωσε πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι θυσίες των Ελλήνων με στόχο την έξοδο της χώρας μας από την κρίση να ευοδωθούν, ειδικότερα τώρα που τα πρώτα θετικά δείγματα αρχίζουν να γίνονται ορατά. «Έχουμε προχωρήσει πολύ για να κάνουμε πίσω», ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι, η βελτίωση που υπάρχει στον τομέα της οικονομίας, σύντομα θα επιτρέψει την υιοθέτηση διορθωτικών μέτρων από την πλευρά του οικονομικού επιτελείου.

  Ο κ. Κέλλας επανέλαβε μάλιστα για μια ακόμη φορά ότι, δέσμευση του ιδίου του Πρωθυπουργού αποτελεί η άρση των αδικιών που έχουν γίνει με τις συντάξεις και τους μισθούς των ενστόλων αλλά και με τις συντάξεις του ΟΓΑ, που έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις, τονίζοντας ότι στο θέμα θα δοθεί προτεραιότητα, όταν η οικονομία σταθεροποιηθεί.

  Τέλος σχετικά με τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας που έχουν κάνει έντονα την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ο Λαρισαίος βουλευτής εξέφρασε την θλίψη του και τόνισε ότι τέτοιου είδους ακραίες μορφές έκφρασης προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και θα έπρεπε να εκλείψουν. «Είναι κρίμα ορισμένοι να χρησιμοποιούν το προσωπείο του πατριώτη για να κρύψουν τα αισθήματα μίσους προς τους αλλοεθνείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass