ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ « ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ.ΠΟ.Λ.

Λάδι, πατάτες και απορρυπαντικά

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2013 19:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:35

 

Με διανομές τριών ομάδων προϊόντων το Σάββατο 8 Ιουνίου στη σκεπαστή αγορά  Νεάπολης, ολοκληρώνονται οι δράσεις των διανομών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για τη φετινή σεζόν από τους «Ενεργούς Πολίτες Λάρισας»:

Πρώτο προϊόν, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «OLYBIO» της περιοχής αρχαίας Ολυμπίας που συνοδεύεται από χημικές αναλύσεις, εξάγεται στο εξωτερικό και είχε διανεμηθεί πέρυσι ίδια εποχή από τους ΕΝΠΟΛ, θα δοθεί στην τιμή των 15,60 ευρώ η μεταλλική συσκευασία των 5λίτρων με ΦΠΑ (μέση τιμή στα SM 20,30€).

Δεύτερο προϊόν, η κιτρινόσαρκη πατάτα Αχαΐας τύπου mondial, φετινής εσοδείας. Συνοδεύεται από χημικές αναλύσεις του παραγωγού και διατέθηκε σε ποσότητα 68 τόνων από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Θα διατεθεί στη Λάρισα προς 0,48 ευρώ το κιλό. Η συσκευασία (τσουβαλάκι) θα είναι των 10,5 κιλών στην τιμή των 5€ (μέση τιμή στα SM 0,82€).

Τρίτο προϊόν, απορρυπαντικά από την «Έψιλον Ελλάς». Το σετ 2 οικονομικών συσκευασιών των 4 λίτρων η καθεμιά (γενικού καθαρισμού και πιάτων) προς 4 ευρώ (0,50 ευρώ το λίτρο). Επίσης, θα διατεθεί πλήρης σκόνη πλυντηρίου με αποσκληρυντικό και ενισχυτικό πλυσίματος για δύσκολους λεκέδες προς 11 ευρώ τα 8 κιλά ( Τιμή 1,3 το κιλό. Μέση τιμή στα SM 2,9€).

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους: ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.energw.gr και καθημερινά (9.30 – 1.30) στα τραπεζάκια των εθελοντών που βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία, όπου γίνεται και δειγματισμός των προϊόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass