Δημοπρατείται η υδροδότηση Καρυάς - Συκαμινέας

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 16:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:03

 

                Λύση στα προβλήματα ύδρευσης των κοινοτήτων Συκαμινέας και Καρυάς Ελασσόνας δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχη  Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ενέκρινε  την δημοπράτηση στο ενταγμένο έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας «Υδροδότηση Τοπικών Κοινοτήτων Καρυας-Συκαμινεας», προϋπολογισμού 680.000 €.

 «Τα έργα ύδρευσης είναι έργα ζωής, έργα του μέλλοντος. Το συγκεκριμένο καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα και την επάρκεια νερού, ενώ αντιμετωπίζει και τα προβλήματα ύδρευσης, που υπήρχαν μέχρι σήμερα στους οικισμούς αυτούς, του Δήμου Ελασσόνας. Στόχος μας ως αιρετή Περιφέρεια είναι η κατασκευή έργων που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες. Παράλληλα μέσω των έργων του ΕΣΠΑ διαχέουμε κοινοτικούς πόρους στην τοπική οικονομία και κοινωνία και στηρίζουμε θέσεις εργασίας» ανέφερε ο  κ. Κ. Αγοραστός για να καταλήξει: «Με την υλοποίηση του έργου αυτού επιτυγχάνεται η αντιμετώπιση της υποβαθμισμένης ποιότητας πόσιμου νερού στον οικισμό της Συκαμινέας, με την κατασκευή-βελτίωση-αναβάθμιση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης που τροφοδοτούν τον οικισμό με ποιοτικό πόσιμο νερό, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Παράλληλα αντικαθίσταται ο καταθλιπτικός αγωγός προς τη δεξαμενή της Καρυάς».

                Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από το Δήμο Ελασσόνας, που είναι ο δικαιούχος και φορέας υλοποίησης του έργου, με κύριο του έργου τη Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, για την ανάθεση και εκτέλεσή του. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. τον Μάιο 2013 και  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass