ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος ο 47χρονος αγρότης

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:16

 

Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, από τις εισαγγελικές αρχές, ο 47χρονος Λαρισαίος αγρότης που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, για κλοπές καλλιεργητικών εφοδίων (σιτηρών και λιπασμάτων). Όπως είναι γνωστό στις δύο αποθήκες του 47χρονου, στα χωριά Νίκη και Αγροκήπιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 348 τσουβάλια με σιτηρά και άλλα 550 σακιά με λίπασμα.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ., ο 47χρονος αγρότης μαζί με δύο Αλβανούς υπηκόους που αναζητούνται από την αστυνομία ως συνεργοί του, «κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 20 Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο αφαίρεσαν από την περιοχή των Φαρσάλων, διέπραξαν επτά κλοπές από αποθήκες, αφαιρώντας συνολικά 561 σακιά με λίπασμα βάρους 22,5 τόνων και 359 σακιά με σιτηρά βάρους 17 τόνων περίπου, καθώς και διάφορα εργαλεία» από χωριά των Δήμων Κιλελέρ και Φαρσάλων.

Σύμφωνα με νομικές πηγές, ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις οποίες παραπέμφθηκε και φέρεται ειπών κατά την απολογία του ότι στο μέτρο που του αναλογεί, επιθυμεί να αποζημιώσει τους παθόντες.

Στον 47χρονο επιβλήθηκαν οι όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 3.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητούνται για να συλληφθούν, για το ίδιο αδίκημα, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας ακόμη άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass