×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/95519

Βοήθεια στους πρόσφυγες από τον Σύλλογο Εφοριακών Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Νοε 2015 0:36

Ανθρωπιστική βοήθεια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στην Ειδομένη, προώθησε ο Σύλλογος Εφοριακών Λάρισας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον εφοριακό και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών, που συμμετείχε στην αποστολή κ. Γιώργο Μανώλη «με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εφοριακών Λάρισας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρουχισμός και φάρμακα. Στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας, συνέβαλαν οι συνάδελφοι εφοριακοί, εταιρίες της περιοχής μας και τουριστικό γραφείο το οποίο διέθεσε δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά. Θέλω να απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο και να τους πω ότι κανένας φωτογραφικός φακός δεν μπορεί να αποτυπώσει τον πόνο αυτών των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους βίαια και τη θλίψη για όλα αυτά που άφησαν πίσω. Ταξιδεύουν χωρίς να γνωρίζουν αν θα φτάσουν στον προορισμό τους. Η εμπειρία που ζήσαμε όσοι συμμετείχαμε στη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ειδομένη μας γέμισε συναισθήματα συμπόνιας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για αυτούς τους ανθρώπους. Τέλος θέλω να συγχαρώ, όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση και μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης και όλους όσοι ήθελαν να έρθουν στην Ειδομένη αλλά δεν τα κατάφεραν. Κυρίως συγχαρητήρια στην πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου που είχαν τη σκέψη και τη δύναμη να μας κινητοποιήσουν όλους».

Gallery άρθρου

{gallery}95519{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass