OΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ- ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

Εδώ και τώρα δίκαιες συντάξεις χωρίς περικοπές

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2015 0:49

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση είχε το κοινό κάλεσμα των συλλόγων συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) και ΙΚΑ Τυρνάβου και Περιχώρων προς τους συναδέλφους μέλη, αλλά και συνταξιούχους άλλων ταμείων στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Τυρνάβου.

Θέμα ενημέρωσης και συζήτησης τo συνταξιοδοτικό και η αντιμετώπιση των αποφάσεων της κυβέρνησης που έχει ουσιαστικά ένα τελικό και αρνητικό αποτέλεσμα, τη δραματική μείωση των συντάξεων.

Την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Τυρνάβου άνοιξε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) κ. Αθανάσιος Φτεργιώτης, ο οποίος με την τεράστια συνδικαλιστική δράση γνωρίζει την πορεία του θέματος των μειώσεων των συντάξεων. Στη συνέχεια η δραστήρια και αειθαλής πρόεδρος του συλλόγου ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισαρίου τόνισε στην ομιλία της ότι όλοι οι συνταξιούχοι πρέπει να πορευτούν ενωμένοι διεκδικώντας να γίνουν πράξη τα αιτήματά τους. Δικαιώματα τα οποία οι εκάστοτε κυβερνώντες αφαίρεσαν.

Μίλησε επίσης για αναξιοπιστία όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε και συνέχισε: «Δεν είχαν, οι κυβερνώντες, την ειλικρίνεια να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό και δυστυχώς μας έφεραν σ΄ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα».

Επίσης η κ. Βελισαρίου είπε ακόμα ότι η ζωή των συνταξιούχων

έχει υποβαθμιστεί αφού έχει περικοπεί η σύνταξη για την οποία όλοι δεκαετίες έχουν πληρώσει με θυσίες και ιδρώτα.

Είπε επίσης για την Τρίτη Ηλικία οι άνθρωποι της οποίας τώρα που πρέπει να ζήσουν άνετα και με αξιοπρέπεια, αντίθετα υποφέρουν.

Η κ. Βελισαρίου αναφέρθηκε ακόμα στις ουρές στις τράπεζες και το γεγονός ότι τους συνταξιούχους στα νοσοκομεία πολλές φορές τους αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισαρίου έκανε αναφορά στην ενημέρωση που έγινε στην επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας με τον βουλευτή κ. Γιώργο Λαμπρούλη όπου σύμφωνα με την ενημέρωση σήμερα στο Κ.Υ.Τ. υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις όπως ιατρού, οδοντιάτρου, δεν υπάρχει παιδίατρος παρά μόνο περιστασιακά. Ακόμα υπάρχουν ελλείψεις σε εμβόλια για τα παιδιά. Δεν υπάρχουν οδηγοί ασθενοφόρων με ό,τι κακό συνεπάγεται αυτό για επείγοντα περιστατικά που κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου ΟΑΕΕ Λάρισας κ. Στέργιος Τσούτσας και ΙΚΑ Λάρισας κ. Θανάσης Κουμαντζέλης.

Επίσης παρευρέθηκαν και συμμετείχαν δυναμικά και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ΙΚΑ Τυρνάβου και Περιχώρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass