Στο σφυρί περιουσία του Συνεταιρισμού Αργυροπουλίου

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2016 1:03

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Κατεπείγουσα έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί ο Γεωργικός Πιστωτικός Συνεταιρισμός Αργυροπουλίου «Η Πρόοδος» μεθαύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ. Κύριο θέμα της συνέλευσης είναι η κατάσχεση των κτιρίων ιδιοκτησίας του συνεταιρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει ενημέρωση από τη διοίκηση προς τα μέλη για νέα στοιχεία που βρέθηκαν σε ό,τι αφορά στις οικονομικές καταστάσεις του συνεταιρισμού.

Καλούνται να προσέλθουν στη γενική συνέλευση όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Αργυροπουλίου που είναι μέλη του συνεταιρισμού, όπως επίσης και εκείνοι που διαγράφηκαν ενώ ήταν μέλη στο παρελθόν.

Το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού ενημερώνει τους παραπάνω ότι «ποτέ δεν σταμάτησε δικαστικά και εξωδικαστικά να παλεύει για να επανακτήσει ο συνεταιρισμός την περιουσία του. Η κατάσχεση των κτιρίων έγινε κάτω από αδιαφανείς συνθήκες χωρίς να έχει γνώση η γενική συνέλευση γι΄ αυτό και προσέφυγε στον εισαγγελέα».

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο απευθυνόμενο σε νυν και πρώην μέλη θυμίζει ότι για το μείζον αυτό ζήτημα υπήρξε και παλαιότερα ενημέρωσή τους ότι: «η γνωστοποίηση της πραγματοποίησης πλειστηριασμού των ακινήτων του συνεταιρισμού δεν παραδόθηκε σε νόμιμο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του συνεταιρισμού, αλλά όπως αποδείχτηκε από τη δικογραφία στη σύζυγο του τότε προέδρου της εποχής εκείνης. Επίσης το οικόπεδο και τα κτίρια που κατασχέθηκαν το 2007 ενώ η εμπορική αξία τους ξεπερνούσε τότε τα 300.000 ευρώ πλειστηριάστηκαν στην εξευτελιστική αξία των 20.000 ευρώ».

Η παρουσία των μελών στη γενική συνέλευση είναι υποχρεωτική, αλλά και σημαντική, καθώς κρίνεται ολόκληρη η περιουσία όχι μόνο του συνεταιρισμού αλλά ολόκληρου του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου του Αργυροπουλίου.

Και το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού καταλήγει προς τα μέλη: «Εάν δεν δείξετε ενδιαφέρον και δεν παραστείτε στη συνέλευση μην περιμένετε από πέντε ανθρώπους της διοίκησης να λύσουν αυτή την υπόθεση η οποία είναι πολύπλοκη και χρειάζεται η συμμετοχή όλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass