Και οι αρτοποιοί στο απεργιακό μέτωπο

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2016 20:28

Σφίγγει ο κλοιός αντιδράσεων από επαγγελματικούς κλάδους του νομού για το ασφαλιστικό , με τους αρτοποιούς να δηλώνουν συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις που προετοιμάζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι του ν. Λάρισας. Σε έκτακτη Γ.Σ. που πραγματοποίησαν χθές τα μέλη της Συντεχνίας του νομού στο Επιμελητήριο με μοναδικό θέμα το ασφαλιστικό, αποφασίστηκε ομόφωνα η καθολική συμμετοχή των αρτοποιών στη γενική απεργία που έχει εξαγγελθεί για τις 4 Φεβρουαρίου.

Εκτιμώντας ότι οι το νέο ασφαλιστικό θίγει άμεσα τον κλάδο και επιφέρει σημαντικές ανατροπές στα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα, αποφάσισαν ομόφωνα να κλείσουν τα αρτοποιεία και να συμπορευτούν αγωνιστικά με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού.

Να θυμίσουμε ότι τόσο η Ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών όσο και ο Εμπορικός σύλλογος Λάρισας αποφάσισαν ήδη να κλείσουν τα καταστήματα την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Εμπορικός σύλλογος μάλιστα θα συμμετάσχει και στο πανεμπορικό συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια μέρα στην Αθήνα γι αυτό έχει καλέσει τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ. 2410 - 532.330) έως και την Δευτέρα 1/2/2016, προκειμένου να υπάρξει μέριμνα για την δωρεάν μετακίνησή τους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΕΕΘ

Στο μεταξύ το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει αύριο στη Λάρισα ανοικτή διευρυμένη συνεδρίαση με κύριο θέμα συζήτησης την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Επιμελητήριο με τη συμμετοχή των εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, των αντιπροσώπων και όσων εμπόρων επιθυμούν να παρευρεθούν. Με δεδομένη την αγωνιστική διάθεση των μικρομεσαίων, η συνεδρίαση προφανώς θα δώσει το έναυσμα για την απεργιακή κινητοποίηση όλου του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλίας.

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εξάλλου στη γενική απεργία της 4 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει και ο Εμπορικός σύλλογος Τυρνάβου με κλείσιμο όλων των καταστημάτων, και με συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια μέρα στην Αθήνα. Ο Σύλλογος προτίθεται να βάλει λεωφορείο και καλεί όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο τηλέφωνο:24920 - 25289) έως και την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Λόγω της απεργίας η κοπή της πίτας του συλλόγου μεταφέρεται στις 9 Φεβρουαρίου στις 7 μμ στο «Πανελλήνιον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass