To ετήσιο συμπόσιο της ΛΥΔΑ -Ομίλου Roullier στη Λίμνη Πλαστήρα

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 18:16

To διήμερο 28-29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα το ετήσιο συμπόσιο της ΛΥΔΑ - Όμιλος ROULLIER με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του Γαλλικού ομίλου που συνεχίζει την μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία του στην Ελληνική γεωργία. Κοινή πεποίθηση των συμμετεχόντων ήταν ότι η ελληνική γεωργία ακόμη και μπροστά σε εξαιρετικά δύσκολες προκλήσεις μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης, ενώ ξεκάθαρη είναι η εμπιστοσύνη του γαλλικού ομίλου στην ελληνική γεωργική οικονομία. Ο Γενικός Διευθυντής της ΛΥΔΑ, Νάσος Δέδες τόνισε ότι 15 χρόνια πριν στη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα ξεκίνησε η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της ΛΥΔΑ στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται με κορυφαία γνώση και καινοτόμες πατέντες-λύσεις που ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με τους γεωπόνους και καλλιεργητές της χώρας μας.

Στη διάσκεψη παρουσιάστηκαν νέες καινοτόμες πατέντες που απαντούν απόλυτα στην ανάγκη των καλλιεργητών του τόπου μας να πετύχουν το μέγιστο δυνατό της απόδοσης της γης τους. Επιπλέον παρουσιάστηκαν επιτυχημένα μοντέλα ανάπτυξης από το παγκόσμιο δίκτυο του Ομίλου Roullier, καθώς και το νέο παγκόσμιο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου στο Saint-Malo, στο οποίο 400 πρωτοπόροι ερευνητές εργάζονται πάνω σε 200 νέες φόρμουλες σε συνεργασία με 80 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τα αυριανά καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για την θρέψη φυτών και ζώων. Ο Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου Vincent Besnard τόνισε ότι “για όσους εργαζόμαστε στον Όμιλο Roullier δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές των πελατών μας. Κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο με 2.300 σύμβουλους παραγωγής και θρέψης στεκόμαστε δίπλα στους γεωπόνους και γεωργούς ώστε αξιοποιώντας τις κορυφαίες πατέντες μας, να βρίσκουμε ουσιαστικές λύσεις που ξεπερνούν όρια και μεγιστοποιούν το κέρδος”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass