ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Προώθηση του μελιού της Λάρισας στις αγορές

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2016 0:16

 

Παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Βασίλειο Ντούρα ο Μελισσοκομικό Σύλλογος Λάρισας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου και στη διάρκειά της μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν προτάσεις για τις προοπτικές ανάπτυξης της μελισσοκομίας και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας . Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Καλαπάτης έκανε λόγο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και για την προσπάθεια να μπει το μέλι της περιοχής στα ράφια της ελληνικής και ξένης αγοράς και ζήτησε από τη δημοτική αρχή η φύτευση των πλατάνων να αντικατασταθεί με μελισσοκομικά φυτά .

Στην προσπάθεια αυτή ο σύλλογος θα βρεί αρωγούς τόσο την περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και το Επιμελητήριο Λάρισας καθώς ο περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός και ο Δημ. Αδάμ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αναμένεται να προχωρήσουν συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες για την προώθηση του προϊόντος, μέσω εκθέσεων, σεμιναρίων και προγραμμάτων.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη η αντιδήμαρχος Πρασίνου κα Δέσποινα Αράπκουλε, ο διευθυντής της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας Παναγιώτης Καλφούντζος δς και προϊσταμένη τμήματος ΕΦΕΤ κ. Τ. Γραμμενούδη

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass