Παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 19:37

Γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να τις αξιοποιήσουν στα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που θα αρχίσουν να "τρέχουν" από την ερχόμενη εβδομάδα μετέδωσαν σήμερα σε Λαρισαίους πολίτες το Επιμελητήριο και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε σε αίθουσα του Επιμελητηρίου, που κατακλύστηκε από κόσμο, ο γενικός διευθυντής και ο διευθυντής οικονομικής παρακολούθησης της Αναπτυξιακής Εταιρίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Απ. Παπαδούλης και Παν. Βενετσάνος αντίστοιχα αλλά και σύμβουλοι από εταιρίες μέλη του φορέα, ενημέρωσαν ανέργους, επιστήμονες και υφιστάμενους και επίδοξους επιχειρηματίες για τα νέα προγράμματα, τους βοήθησαν να εντοπίσουν τις ευκαιρίες, να εξοικειωθούν στη διατύπωση της κεντρικής ιδέας της πρότασης και της δομής ανάπτυξής της, με τον ενδεδειγμένο τρόπο και να ετοιμάσουν μια ορθολογική πρόταση με τον προϋπολογισμό της πρότασης.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημ. Αδάμ αναφέρθηκε στη συμβολή που αναμένεται να έχουν τα νέα προγράμματα στην αύξηση της πραγματικής απασχόλησης και ευχήθηκε να ενεργήσουν καταλυτικά στην αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου λειτουργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass