ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Σήμερα η 8η δόση για το επίδομα ενοικίου

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2016 0:26

 

Σήμερα θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους ια το επίδομα ενοικίου. Πρόκειται για την 8η καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος που αφορά τους περίπου 21.000 δικαιούχους του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης, των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Σημειώνεται ότι το ποσό της επιδότησης πιστώνεται στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση –με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, δεδομένου ότι το επίδομα καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες, ενώ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και δεν συμψηφίζεται με δικές τους βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία.

ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Στο μεταξύ για τρεις μήνες αναμένεται να παραταθεί η κάρτα σίτισης για 148.000 δικαιούχους μιας και καθυστερεί η έναρξη των νέων αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι στην κάρτα σίτισης θα πιστωθούν και οι μήνες Απρίλιος Μάιος και Ιούνιος, χωρίς να χρειαστεί να καταθέσουν νέα δικαιολογητικά οι δικαιούχοι του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης θα επωφεληθούν από τις παροχές για άλλους τρεις μήνες. Η επόμενη πληρωμή για την κάρτα σίτισης αναμένεται να γίνει στις 24 Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass