ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2016 0:30
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς

 

Παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά θα πραγματοποιηθεί σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισας. Η συνέλευση θα διεξαχθεί στις 7.30 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου και στη διάρκειά της θα συζητηθούν διάφορα κλαδικά θέματα με κυρίαρχα το φορολογικό και ασφαλιστικό, θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα καθοριστούν οι δράσεις της Ομοσπονδίας για την τρέχουσα χρονιά.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Στο μεταξύ κάλεσμα στους αυτοαπασχολούμενους, εμπόρους, βιοτέχνες και συνταξιούχους για συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό στις 7 μμ στην Κεντρική πλατεία, που διοργανώνει το ΕΚΛ απηύθυνε η γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ. Νωρίτερα θα υπάρχει προσυγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο. "Μετά από μια σειρά αγώνες που το κέρδος ήταν να αργήσει το νομοσχέδιο ‘’λαιμητόμος’’ να καταθέτει στη Βουλή συνεχίζουμε μαχητικά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα σε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης ενάντια στην συνολική στρατηγική τους" τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο μεταξύ έως σήμερα θα γίνονται δεκτές οι προσφορές των σωματείων για τους πρόσφυγες. Πρόκειται για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΓΣΕΒΕΕ με τους λοιπούς φορείς του εμπορίου της χώρας, και την οποία στηρίζει η διοίκηση της ΟΕΒΕΛ για τη συγκέντρωση αποκλειστικά και μόνο ειδών πρώτης ανάγκης για την προσωρινή ανακούφιση τους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass