ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Καταρρέει το λιανεμπόριο

Δημοσίευση: 01 Απρ 2016 0:01

Περαιτέρω μείωση εμφάνισε τον Ιανουάριο το λιανικό εμπόριο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με καύσιμα και τρόφιμα να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών παρουσίασε μείωση κατά 3,8% έναντι του Ιανουαρίου του 2015 και κατά 21% έναντι του Δεκεμβρίου του 2015. Ο δείκτης όγκου παράλληλα, υποχώρησε κατά 2,2% και 18,3% αντίστοιχα. Ο εποχικά διορθωμένος κύκλος εργασιών διολίσθησε κατά 1,6% έναντι του Δεκεμβρίου του 2015 και ο εποχικά διορθωμένος όγκος κατά 1%.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η μεταβολή του δείκτη Κύκλου Εργασιών κατά -3,8% τον Ιανουάριο του 2016 έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2015 προήλθε από τις παρακάτω κατηγορίες: Καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων μείωση κατά -11,4%, μεγάλα καταστήματα τροφίμων, μείωση κατά -4%, βιβλία, χαρτικά- λοιπά είδη, μείωση κατά -2,6%, ένδυση-υπόδηση, μεταβολή κατά -2,1% και φαρμακευτικά-καλλυντικά αύξηση κατά 0,5%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass