ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΊΣΤΙΚΟ

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι φανοποιοί

* Τράπεζα αίματος δημιουργεί ο σύλλογος Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Απρ 2016 0:04
Από τη Γ.Σ. του συλλόγου στο Επιμελητήριο Από τη Γ.Σ. του συλλόγου στο Επιμελητήριο

 

Την απόφαση να προχωρήσει ο σύλλογος σε κινητοποιήσεις με τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες του νομού ενάντια στο ασφαλιστικό έλαβαν προχθές οι φανοποιοί και βαφείς της Λάρισας. Στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του συλλόγου, στο Επιμελητήριο διοίκηση και μέλη ομόθυμα και ομόφωνα αποφάσισαν αμέσως μόλις κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή και σύμφωνα με τις "επιταγές" της ΓΣΕΒΕΕ και της ΟΕΒΕΛ να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις .

 Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Βάϊος Γκουνταρόπουλος κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, η συνεχής συρρίκνωση των εισοδημάτων, η αλόγιστη υπερφορολόγηση και η διάλυση του κοινωνικού κράτους έχουν προκαλέσει οικονομική ασφυξία . Η προτεινόμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση δεν θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε ένα βιώσιμο ασφαλιστικό ζήτημα ενώ με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, αντιλαμβανόμεθα πως θα καταστραφούν και τα ελάχιστα εναπομείναντα υγιή κομμάτια της επιχειρηματικότητας».

Στη συνέλευση τα μέλη τοποθετήθηκαν και επί του φορολογικού με τις απόψεις τους να εστιάζονται στην ανάγκη επαναφοράς των συντελεστών φορολόγησης των επαγγελματιών στην ενιαία προοδευτική κλίμακα. "Ίδια φορολογία για όλα τα εισοδήματα, ανεξαρτήτως πηγής εισοδήματος είναι η βάση της δίκαιης φορολόγησης σε όλον τον ανεπτυγμένο κόσμο. Αυτή η ρύθμιση θα πρέπει να συνοδευτεί από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, καθώς και από την απαλοιφή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, η οποία πλέον καλύπτεται από τις αυξημένες φορολογικές εισφορές" σχολίαζαν.

Να σημειωθεί τέλος πως τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία τράπεζας αίματος προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα θέματα υγείας.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass