ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ

Το καλοκαίρι η εθελούσια στην Εθνική

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 0:05

H διατήρηση και ενίσχυση της φερεγγυότητας και κερδοφορίας της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου, η ανάπτυξη νέων αγορών, προϊόντων και υπηρεσιών και η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας, η επένδυση στην πληροφορική, στις νέες τεχνολογίες και στο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς και η περαιτέρω αναβάθμιση των συστημάτων εταιρικής διακυβέρνησης, αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου, όπως επισήμανε η πρόεδρος της ΕΤΕ, Λούκα Κατσέλη, στην ετήσια συνάντηση των στελεχών της.

Αναφερόμενη ειδικότερα στην χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας η Λούκα Κατσέλη εστίασε στην πρωτοβουλία που σύντομα θα ανακοινωθεί για την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω «Αλυσίδων Αξίας». Πρόκειται για ένα καινοτόμο χρηματοδοτικό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται σε αλυσίδες αξίας παραγωγής που ξεκινάει με τη χρηματοδότηση συστάδας επιχειρήσεων που συνδέονται με τη ναυπήγηση πλοίων.

Μιλώντας στην συνάντηση των στελεχών της Εθνικής Τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Λεωνίδας Φραγκιαδάκης επισήμανε ότι το 2016 θα αποτελέσει κερδοφόρο έτος για την Εθνική Τράπεζα, ενώ επισήμανε ότι η εθελούσια έξοδος θα γίνει το καλοκαίρι. Στόχος μας δεν είναι μόνον η αποχώρηση εργαζομένων αλλά και νέες προσλήψεις ώστε να υπάρξει ανανέωση και νέες ιδέες, ανέφερε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass