ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ

Ανοίγει με εκπτώσεις η αγορά της Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 0:53
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

 

Με ανοιξιάτικες εκπτώσεις… ανοίγει αύριο Τετάρτη, η αγορά της Λάρισας. Συγκεκριμένα ξεκινά το δεκαήμερο εκπτώσεων του Μαΐου, το οποίο βέβαια, λόγω των αργιών, θα διαρκέσει επτά ημέρες, αφού τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η αγορά θα είναι κλειστή.

Η εκπτωτική περίοδος, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Μαΐου, και υπενθυμίζεται δε ότι ο νόμος 4177/2013, με τον οποίο θεσπίστηκαν οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, προβλέπει ότι αυτές πραγματοποιούνται το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, με το δεκαήμερο να καθορίζεται ημερολογιακά και όχι βάσει των εργάσιμων ημερών.

Βάσει του νόμου, προβλέπεται επίσης ότι τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου και όταν αυτή συμπίπτει με επίσημη αργία του κράτους, τότε η δυνατότητα αυτή μετατίθεται την επόμενη Κυριακή. Έτσι, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν την Κυριακή 8 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά) από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass