Μεγάλη η επιτυχία της φορολογικής ημερίδας της ΕΦΕΕΛ και ΠΟΦΕΕ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2016 19:19 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Μαϊ 2016 23:37

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση φοροτεχνικών από όλη τη Θεσσαλία δείγμα της αγωνίας αλλά και της σύγχυσης που υπάρχει γύρω από την εφαρμογή των διατάξεων , πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανθεσσαλικό φορολογικό πανόραμα το οποίο διοργάνωσε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε (Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών) σε συνεργασία με τις Ενώσεις Φοροτεχνικών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας το περασμένο Σάββατο.

Τα θέματα που αναλύθηκαν στις εργασίες της ημερίδας- σεμιναρίου από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας σχετίζονταν με τη συμπλήρωση των δηλώσεων φυσικών προσώπων, την ανάλυση των κωδικών των εντύπων Ε2 ,Ε3 και Ν, με παραδείγματα για ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ και μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα, τη φορολογία και τις δηλώσεις των νομικών προσώπων, τη φορολογία Αγροτών, επιδοτήσεις -ΜΥΦ, Φ.Π.Α, ΕΛΠ κα.

Εισηγητές ήταν τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ Αθαν. Σαφαρής και Αικατερίνη Καρύδα, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής μέλος του Σ.Λ.Ο.Τ. Παν. Βρουστούρης, ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΕΛ.Φ.Ο.Κ. Γιώργ. Παπαδημητρίου και οι φοροτεχνικοί Αντ. Μουζάκης (αντιπρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε) και Γιώργ. Χριστόπουλος (μέλος του ΔΣ Π.Ο.Φ.Ε.Ε).

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης ο οικονομολόγος βουλευτής Γρεβενών Χρ. Μπγιάλας Χρήστος, ο α΄ αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΟΕ Θεσσαλίας Σπ. Βαλιώτης, ο πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε Βασ. Καμπάνης και πρόεδροι συλλόγων φοροτεχνικών όλων των νομών της Θεσσαλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass