Η φυσική επιλογή στην κίνηση οχημάτων

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2016 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Ιουλ 2016 11:38

Για τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου κίνησης, περιβαλλοντικά και οικονομικά, και για τους εναλλακτικούς τρόπους κάλυψης των ενεργειακών αναγκών στους τομείς των μεταφορών και των μετακινήσεων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σήμερα  οι Λαρισαίοι πολίτες από την ΔΕΠΑ.

Με δεδομένο ότι στην περιοχή της Λάρισας, λειτουργεί σταθμός ανεφοδιασμού οχημάτων με φυσικό αέριο κίνησης FISIKON - EKO (στην οδό Βόλου 65) στελέχη της εταιρίας, σε ανοικτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία και ακολούθως στην αίθουσα του "EPICURE" παρουσίασαν ενδιαφέροντα στοιχεία για τη «πράσινη» εποχή στην κίνηση οχημάτων, αναφέρθηκαν στις οικολογικές του ιδιότητες και στην εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνει στις μεταφορές και έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς πολίτες να βιώσουν την εμπειρία ενός test drive αυτοκινήτου με φυσικό αέριο .

Ταυτόχρονα η εταιρία, σε μια συμβολική της κίνηση, με δικά της έξοδα "μετέτρεψε" δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αυτοδιοίκησης, ένα της περιφέρειας Θεσσαλίας και ένα της δημοτικής αστυνομίας, ώστε να κινούνται και με φυσικό αέριο. Τα κλειδιά των δύο αυτοκινήτων παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑ Δημ. Δημητριάδης στον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και το αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Χρ. Καλομπάτσιο.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass