ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Μαρινόπουλος: Σταδιακά θα εξοφλεί τα ενοίκια

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2016 8:20

 

Για σταδιακή αποπληρωμή των ενοικίων που οφείλει η εταιρία Μαρινόπουλος στους ιδιοκτήτες ακινήτων που μισθώνει για τις εμπορικές της δραστηριότητες, δεσμεύθηκε η διοίκηση της εταιρίας σε χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας επισημάνθηκε ότι για πολλές οικογένειες τα μισθώματα των καταστημάτων αυτών αποτελούν τον μοναδικό οικονομικό πόρο τους, για Αυτό όπως και οι εκμισθωτές αντιμετωπίζουν με κατανόηση και υπομονή τη σημερινή κατάσταση, έτσι και η εταιρία, σε κάθε κίνηση και συμφωνία που αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις της, θα πρέπει να λάβει ειδική μέριμνα για την καταβολή των οφειλομένων μισθωμάτων προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων της. Από την πλευρά της εταιρίας Μαρινόπουλος τονίστηκε ότι στόχος της είναι να διατηρήσει το πανελλήνιο δίκτυό της, είτε μόνη, είτε σε συνεργασία με άλλους στρατηγικούς εταίρους, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία της και να αποπληρώσει σταδιακά τις υφιστάμενες οφειλές της προς τους εκμισθωτές των ακινήτων αυτών, παράλληλα με τις νέες.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία πέρα από τις προσωπικές ενημερωτικές επαφές με τους κατ’ ιδίαν εκμισθωτές των καταστημάτων της, ζήτησε και την παρέμβαση της ΠΟΜΙΔΑ ώστε να υπάρξει κατανόηση και ολιγόμηνη υπομονή των εκμισθωτών των ακινήτων αυτών, έως ότου ολοκληρωθούν οι εν εξελίξει συνεννοήσεις. Παράλληλα, ως προς το θέμα της καταβολής των οφειλών της εταιρίας προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων, οι εκπρόσωποι της Μαρινόπουλος δήλωσαν ότι αυτές θα αποπληρωθούν σταδιακά προς τους εκμισθωτές των ακινήτων αυτών δίχως να μεσολαβήσει κάποια διαγραφή των οφειλόμενων μισθωμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass