ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑ

Χωρίς κατεύθυνση η αγορά

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2016 23:41

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κλείνει τελικά με ήπια άνοδο, πάνω από τα επίπεδα των 570 μονάδων. O Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 571 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,51%.

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε πολύ στενό εύρος διακύμανσης 5 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 571 μονάδες (+0,52%) και κατώτερη στις 566 μονάδες (-0,39%). Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης, κατέγραψε άνοδο 2,55%, από τις αρχές Ιουλίου ενισχύεται κατά 5,43%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει πτώση σε ποσοστό 9,47%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 27,2 εκ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,89%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+2,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,09%). Ανοδικά κινήθηκαν 46 μετοχές, 37 πτωτικά και 15 παρέμειναν σταθερές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass