Για εμπαιγμό καταγγέλουν τη ΔΕΥΑΛ οι ιδιοκτήτες των εργατικών Γιάννουλης

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2016 22:52

Για εμπαιγμό και πρακτικές που δεν συνάδουν με το πνεύμα καλής συνεργασίας καταγγέλλει ο εξωραϊστικός εκπολιτιστικός σύλλογος των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης και η επιτροπή αγώνα του οικισμού, τη δημοτική αρχή Λάρισας και τη ΔΕΥΑΛ.

Ο λόγος για το "χαράτσι" των 5 ευρώ που επιβάλουν στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων στους λογαριασμούς νερού για τον καθαρισμό των φρεατίων του οικισμού. Αν και υπήρχε δέσμευση της δημοτικής αρχής πως θα καταργηθεί, αυτό παραμένει με άλλη ονομασία, με τον κωδικό "λοιπά"… Όπως επισημαίνεται στην επιστολή που κοινοποίησε στην "Ε" η διοίκηση του συλλόγου, κάνει γνωστό πως "ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης καθώς και όλοι οι αντιδήμαρχοι κατά τον απολογισμό της τοπικής δημοτικής αρχής Γιάννουλης που έγινε το Δεκέμβριο 2015, δεσμεύτηκαν ομόφωνα για την απαλοιφή των 5 ευρώ από τον λογαριασμό του νερού. Κατόπιν αυτού περιμέναμε την απαλοιφή αυτού του τέλους, που μας είχε επιβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δημιουργώντας έτσι μια αδικία σε βάρος του οικισμού μας έναντι των υπόλοιπων Λαρισαίων την στιγμή μάλιστα που ο ΟΕΚ μας έχει χρεώσει με την κατασκευή των έργων υποδομής .

Και αντί της απαλοιφής των 5 ευρώ εισπράξαμε την τεράστια κοροϊδία της αλλαγής ονομασίας του τέλους από καθαρισμό φρεατίων… σε "λοιπά". Ζητούμε την άμεση κατάργηση από το επόμενο δίμηνο αλλιώς θα προβούμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία και θα απαιτήσουμε την άμεση επιστροφή χρημάτων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass