Οι λύσεις για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 22:44

Για τις γενικές αρχές συμπεριφοράς, τόσο για τις τράπεζες, όσο και για τους δανειολήπτες, που περιλαμβάνονται στον νέο Κώδικα Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος, με στόχο την εξεύρεση λύσεων ρύθμισης ή οριστικού διακανονισμού των "κόκκινων" επιχειρηματικών δανείων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα με ομιλητή το σύμβουλο επιχειρήσεων της Ergoteam Ευάγγελο Γιομπλιάκη, οι επιχειρηματίες πληροφορήθηκαν για τα βήματα που υποχρεούνται να ακολουθούν οι τράπεζες σε περίπτωση ληξιπρόθεσμης οφειλής κα τις λύσεις που ενεργοποιεί ο κώδικας υπέρ του δανειολήπτη, που θα συνεργαστεί με την τράπεζα, για την οριστική αντιμετώπισης του ζητήματος. Όπως επισήμανε ο κ. Γιομπλιάκης μεταξύ των λύσεων που ενεργοποιούνται, περιλαμβάνεται η οικειοθελής παραχώρηση του ακινήτου στην τράπεζα, η εθελοντική εκποίηση του ακινήτου, η μεταβίβαση της κυριότητας του ακινήτου στην τράπεζα και η διαμονή στο ακίνητο έναντι καταβολής ενοικίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass