ΣΤΙΣ 579 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Σημαντικά κέρδη 1,66% στο Χ.Α.

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 23:02

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, με την αγορά να προσεγγίζει τα επίπεδα των 580 μονάδων.

O Γενικός Δείκτης έκλεισε κοντά στα υψηλά της ημέρας, στις 579 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,66%. Η αξία των συναλλαγών παρουσιάσθηκε αυξημένη σε σχέση με προχθές, όταν σημείωσε τη δεύτερη χαμηλότερη επίδοση για το 2016 και ανήλθε στα 29,9 εκ.. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,79%, ενώ της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε 1,29%. Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν των Προσωπικών Προϊόντων (+3,11%) ενώ απώλειες σημείωσε μόνο ο δείκτης των Χημικών (-1,16%). Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς ενώ τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank και η Eurobank. Ανοδικά κινήθηκαν 73 μετοχές, 37 πτωτικά και 13 παρέμειναν σταθερές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass