ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

"Πυρετός" για τις εκλογές στο ΟΕΕ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 8:35

Στην τελική ευθεία για την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων τους  μπαίνουν οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία για υποψηφιότητες και ταμειακή διαχείριση.


Ως γνωστόν το ΟΕΕ έχει προκηρύξει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων  και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων  των 16 Περιφερειακών Τμημάτων του, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015, καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε , μέχρι σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του τα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσσαλίας θα είναι και σήμερα ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατεθούν στην κεντρική διοίκηση του ΟΕΕ μέχρι τις 8 μ.μ. σήμερα και οι διαβουλεύσεις στις παρατάξεις για το ποιοι τελικά θα μπουν στα ψηφοδέλτια είναι πυρετώδεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass