Στη μικρή λιανική στρέφεται η Εθνική

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 8:40

Στη μικρή λιανική, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο οι κάτοχοι καρτών πληρωμής και οι επιχειρήσεις που αποδέχονται πληρωμές, μέσω τερματικών POS, θα συναλλάσσονται, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου και μειωμένου κόστους υπηρεσίες, δίνει έμφαση η Εθνική Τράπεζα.

Ειδικότερα και σε συνέχεια πρόσφατων πρωτοβουλιών της, η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με όλες τις επιχειρήσεις πώλησης καπνικών προϊόντων, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών ειδών και minimarket, μέσω του οποίου παρέχονται ελκυστικοί όροι τόσο για την απόκτηση τερματικών συσκευών αποδοχής καρτών πληρωμής POS, όσο και για τις προμήθειες εκκαθάρισης των συναλλαγών. Οι προμήθειες εκκαθάρισης συναλλαγών θα λειτουργούν συνδυαστικά με την ειδική τιμολόγηση (προμήθεια εκκαθάρισης 0,50% των μικροσυναλλαγών έως 10 ευρώ) για όλες τις ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες που έχει ήδη ανακοινώσει η τράπεζα.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass