ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Στο "τιμόνι" της Συνεταιριστικής και πάλι ο Αν. Λάππας

* Μόνο με τον Γ. Δημοβέλη εκπροσωπείται η Λάρισα στα μη εκτελεστικά μέλη της διοίκησης

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 11:30
Από την προχθεσινή εκλογική διαδικασία στο υποκατάστημα της Λάρισας, επί της Ηρ. Πολυτεχνείου Από την προχθεσινή εκλογική διαδικασία στο υποκατάστημα της Λάρισας, επί της Ηρ. Πολυτεχνείου

Με μεγάλη συμμετοχή συνεταίρων ολοκληρώθηκε η προχθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Οι μέτοχοι που προσήλθαν στις κάλπες που για την εκλογή της νέας διοίκησης ήταν συνολικά 3.493 ενώ οι συνέταιροι – εκλέκτορες και των τεσσάρων νοµών της Θεσσαλίας ανέρχονται σε 10.985, εκ των οποίων 5.716 προέρχονται από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και 1.788 από την επαρχία Καλαμπάκας, από τον νομό Καρδίτσας δικαίωμα ψήφου είχαν 697 Συνέταιροι, από τον νομό Λάρισας 1.862 και από τον νομό Μαγνησίας 922.

Από τη διαδικασία διαλογής, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα κατά σειρά προτίμησης:

Εκτελεστικά Μέλη (που όντως διευθύνουν τη δραστηριότητα του Συνεταιρισμού): Λάππας Αναστάσιος 1.854 ψήφους, Γάτος Δημήτριος 474. Ο κ. Λάππας σημειωτέον εκλέγεται αδιάλειπτα στη θέση του Προέδρου από το 1999.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Σιάγκας Όθωνας (312) και Παλαμιώτης Ξενοφών (186). Οι τέσσερις συγκεκριμένοι ήταν τα υποψήφια εκτελεστικά μέλη και οι δύο με ένα σταυρό προτίμησης.  

Μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ, εξελέγησαν συνολικά εννέα οι οποίοι είναι οι εξής: Αλιάγας Αθανάσιος 1.124, Καλογερομήτρος Δημήτριος 1.089, Παπαευθυμίου Κων/νος 990, Σιαφαρίκας Δημήτριος 761, Μπαλατσός Σπυρίδων 729, Δημοβέλης Γεώργιος 585, Πλησιώτης Σωτήριος 476, Τσιώνας Ιωάννης (Καρδίτσα )392, Ταμπακιώτης Ευάγγελος (Βόλος) 220.

Ο μοναδικός Λαρισαίος που εξελέγη ως μη εκτελεστικός μέλος της διοίκησης ήταν ο Γιώργος Δημοβέλης που επί της ουσίας συνεχίζει τα καθήκοντά του καθώς ήταν ήδη στη διοίκηση της τράπεζας. Οι άλλοι δύο Λαρισαίοι υποψήφιοι Λέντζας και Μιχαήλ θα είναι στα αναπληρωματικά μέλη. Ειδικότερα αναπληρωματικοί εξελέγησαν Νάκης Βασίλειος (384), Λέντζας Σοφοκλής (365), Μιχαήλ Δημήτριος (293) και Τζέλλος Νικόλαος (234). Για την Επιτροπή Ανάδειξη Υποψηφίων εκλέχθηκαν και οι τρεις υποψήφιοι δηλαδή οι Γιαγιάκος Βασίλειος, Αγγελάκης Ευάγγελος και Χρήστος Καλέας.

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι για τέσσερα χρόνια και στόχος της σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στην "Ε" ο κ. Αν. Λάππας είναι να κρατήσει ισχυρή και χρήσιμη την τράπεζας ως ένα πολύτιμο εργαλείο για την τοπική ανάπτυξη και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών της Θεσσαλίας.

"Το νέο συμβούλιο, όπως τόνιζε ο πρόεδρος, θα πρέπει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο της προηγούμενης, να δώσει τη μάχη για την ανάπτυξη της τράπεζας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κρίσης στη χώρα, λειτουργώντας σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό τραπεζικό περιβάλλον, το οποίο ρυθμίζεται πλέον από ευρωπαϊκές αρχές. Οι στόχοι μας είναι διαχρονικά σταθεροί και αφορούν τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και των νοικοκυριών κάτι που κάναμε σε όλη τη μέχρι σήμερα λειτουργία μας ακόμα και στην κορύφωση της κρίσης".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass